top of page

Zilver Fitness 60+

Misschien gaan sommige dagelijkse bewegingen minder soepel, of merkt u dat u aan kracht verliest. Bij ons oefent u tijdens “Zilver Fitness” de bewegingen die u in het dagelijks leven ook maakt. Het trainen van deze functionele bewegingen zoals tillen en hurken, zorgen dat u meer kracht krijgt waar dat nodig is.

De deelnemers zijn tussen de 60 en 85 jaar (uiteraard zijn er altijd uitzonderingen). Ze willen fitter worden en hebben overdag een uurtje de tijd. De trainingen worden afgestemd op het eigen niveau. Wat de deelnemers gemeen hebben is de wil om te bewegen en de bereidheid om te worden gecoacht.

\

DSC08664.JPG

We bieden u oefeningen die teruggaan naar de basis; voornamelijk met (kleine) gewichten en het eigen lichaamsgewicht. Intensief en afwisselend, met veel bot- en spierversterkende oefeningen. We werken samen met u aan meer kracht, conditie, balans en lenigheid. Ook verhoogt u zo uw weerstand. Alle trainingen worden gegeven door een gediplomeerde coach.

Een aangepast trainingsprogramma maakt iedere les anders, maar de functionele bewegingen komen altijd terug. De kleine gezellige groep zorgt ervoor dat u wekelijks blijft trainen.

bottom of page