* ipv wekelijkse credits nu maandelijkse credits. Dus kan je een week minder trainen door omstandigheden? dan kan je een andere week 'inhalen'

*nieuwe tarieven gelden voor alle incasso's met een incasso datum na 30 mei 2018

 

Beste  CrossFitter,

 

CrossFit Harderwijk bestaat inmiddels alweer ruim 3 jaar. Gedurende deze tijd hebben we met z'n allen een enorme groei doorgemaakt. We hebben erg veel plezier gehad in het werken met onze leden. Ik wil je, als lid, graag bedanken voor je vertrouwen in ons. Ik beschouw het echt als een eer dat we je wekelijks mogen begeleiden om gezonder en fitter te worden of te blijven. In de lessen doen we er vaak luchtig over, maar we nemen deze taak behoorlijk serieus en we hopen dat je ons nog vele jaren je vertrouwen blijft geven.

 

Het is ons doel om Train Factory een belangrijke plaats te laten worden in Harderwijk als het aankomt op training en coaching voor gezondheid en fysieke prestaties. We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om hier te trainen op een voor hen verantwoorde en plezierige manier. Daarnaast willen we een hechte community creëren waar iedereen zich thuis en gesteund voelt.

Mede dankzij jou zijn we hiermee inmiddels al een behoorlijk eind op weg. Om deze kwaliteit te kunnen blijven bieden, moeten we echter continu blijven investeren in het bedrijf – onder andere om de volgende zaken te waarborgen:

 

1. Het kunnen aannemen en opleiden van de beste coaches.

Er zijn tegenwoordig steeds meer locaties waar het mogelijk is om de type trainingen te doen zoals wij ze al jaren geven. Van begin af aan zijn wij echter altijd bezig geweest om te zoeken naar manieren waarin we onszelf kunnen blijven onderscheiden van de massa. Eén van de sterkste troeven die we daarin hebben is de kwaliteit van coaches en trainers en onze sterke community. 
We streven er naar ons team verder uit te blijven breiden met kundige, vriendelijke en enthousiaste trainers die zich bekommeren om jouw succes en plezier. Het eerste wapenfeit is het fulltime toevoegen van coach Awaz aan het team en sinds kort hoor bij ons team ook coach Guido. Hij zal steeds meer lessen gaan geven.
Uiteraard verwachten wij van ons personeel een stevig inhoudelijk fundament, maar een passie voor het vak en de interpersoonlijke vaardigheden om te coachen en motiveren zijn minstens zo belangrijk om jouw succes te garanderen.

 

2. Het volgen van cursussen van experts in hun vakgebied.

Bij punt 1 stipten we het al even aan: De afgelopen jaren hebben we regelmatig  geïnvesteerd in kennis. Zo hebben we CrossFit Level 1, CrossFit Level 2, CrossFit Gymnastics, CrossFit Weightlifting, StrongFit, General Human Performance in huis gehaald. 

Desalniettemin willen we onszelf blijven ontwikkelen d.m.v. opleidingen en cursussen. We willen er namelijk absoluut zeker van zijn dat we je het beste kunnen bieden op het gebied van training en coaching, zodat jij je doelen nog effectiever kunt behalen.

 

3. Trainingsmateriaal.

 Het meeste materiaal dat we nu gebruiken, hebben we al sinds de opening in 2015. Een deel daarvan is inmiddels aan vervanging toe en in de afgelopen 3 jaar hebben we ook flink uitgebreid in ons wapenarsenaal. Verder weten steeds meer mensen ons te vinden, waardoor het ledenaantal is gegroeid. Om iedereen op een veilige en verantwoorde manier te kunnen blijven trainen, betekent dit, dat we zullen moeten investeren in trainingsmateriaal. 

 

4. Nieuwe type lessen.

We boden je alleen CrossFit trainingen aan om je doelen te bereiken. Zoals jullie gemerkt hebben evolueert de programmering van deze lessen continu en zijn we inmiddels op een punt dat we je een kwalitatief en gebalanceerd programma kunnen bieden, dat effectief en iedere dag anders is. Er zijn nu Gymnastic en StrongFit lessen en sinds kort bieden we O2 en CompTraining lessen aan. Vanaf 1 juni bieden we de mogelijkheid om samen te werken met een voedingscoach en Kids lessen staan op de lijst met uitbreidingen.

 

5. Nieuwe pand - Train Factory

Sinds 1 maart geven we de lessen vanuit de nieuwe locatie aan de Baanweg, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de lokatie aan de Handelsweg. Onder andere meer hoogte, meer vierkante meters, groter pull-up rig, weightlifting platforms en we kunnen meer lawaai maken.

Je kunt je hopelijk voorstellen dat al deze vernieuwingen, verbeteringen, toevoegingen en plannen om ons niveau van service en kwaliteit te verhogen, een hoop investeringen met zich meebrengt.
Om van al deze plannen een succes te maken hebben we onszelf ook laten coachen. Tijdens een complete analyse van onze huidige organisatie, het werken aan onze visie en doelen voor groei en uitbreiding en nadat we alle cijfers op een rij gezet hadden, kwamen we erachter dat het simpelweg niet mogelijk is om onze leden meer kwaliteit en keuze te bieden tegen de huidige tarieven.

 

Om onze doelen te kunnen blijven realiseren en jou de beste resultaten en service te blijven bieden gaan we een verandering in onze tarieven doorvoeren per 1 juni 2018. Afhankelijk van je huidige abonnement kan het echter betekenen dat je prijs per les met maximaal €1 toeneemt. Leden die na 1 januari 2018 lid zijn geworden kregen al direct met de nieuwe tarieven te maken.

 

We kunnen ons goed voorstellen dat deze tariefswijziging even bij je moet landen. Eerlijk gezegd vinden we het zelf ook erg spannend. We hebben ons best gedaan de redenen voor de wijzigingen zo goed mogelijk voor je te onderbouwen, maar dit verandert natuurlijk niets aan het feit dat het totale bedrag dat je per maand moet gaan betalen hoger is dan wat je nu betaalt.

Als je vragen hebt over de inhoud van dit bericht of over de nieuwe tarieven, aarzel dan niet om het te vragen. Mail dan naar: kees@crossfitharderwijk.nl

We vertrouwen erop dat je begrijpt dat het voor ons enorm belangrijk is om constant te blijven werken aan jouw resultaten en beleving bij CrossFit Harderwijk. We hopen daarom op je steun en begrip voor ons besluit, zodat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.
 

Vriendelijke groeten,


Kees Hagen

Train Factory

CrossFt Harderwijk

Baanweg 18

3844KS Harderwijk